Visitor Counter
00004472
Today Visitors 2
Total Visitors 4472
Online Visitors 1

Termeni si conditii

Prin utilizarea site-ului de comerț electronic Kituridelant.ro acceptati urmatorii termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a acestui site, este recomandata citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Kituridelant.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

 

COPYRIGHT
Intregul continut al site-ului Kituridelant.ro - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica WEB, programe, baze de date etc - este proprietatea Kituridelant.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Kituridelant.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA DE INREGISTRARE
In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile plasate pe site, pe email sau telefonic.

 

LIMITARI ALE RESP0NSABILITATILOR 
Kituridelant.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. Acest site web si materialele prezentate sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. 

Kituridelant.ro nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. 

Kituridelant.ro nu garanteaza ca produsele achizitionate vor arata identic cu imaginea de la descrierea de pe site si nu garanteaza ca in specificatiile tehnice ale produsului nu vor aparea modificari fata de specificatiile oferite in paginile de prezentare ale respectivului produs.

Daca considerati ca orice material de pe acest site violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la comenzi@kituridelant.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE 
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de Kituridelant.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. 

Kituridelant.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

 

PROMOTII
Kituridelant.ro isi stabilieste singura regulamentele promotiilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Kituridelant.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

GRESELI DE TIPARIRE 
Kituridelant.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

COSTURI SUPLIMENTARE 

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Kituridelant.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la comenzi@kituridelant.ro

CONDITII LEGALE 
Kituridelant.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE ȘI CONFLICTE 

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata imediat autoritatilor competente. Orice conflict care apare intre companie si clienti se va rezolva pe cale amiabila (prin intelegere intre cele doua parti). In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti in vigoare din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de judecata din Romania.

CONDITII CONTRACTUALE

Prin folosirea produselor oferite prin intermediul acestui site (www.kituridelant.ro), acceptati fara niciun fel de limitare conditiile de mai jos si sunteti de acord ca acest lucru are valoarea unui contract, acceptat in mod tacit, intre dumneavoastra si Kituridelant.ro. Daca nu doriti sa fiti angajati in respectarea acestor conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul acestui website.

Incheiat intre:

FURNIZOR
Kituridelant.ro  
si
BENEFICIAR
Sunteti beneficiar prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului si a conditiilor contractuale.

DURATA CONTRACTULUI
1. Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii de catre Furnizor a comenzii lansate de catre Beneficiar.
2. Confirmarea comenzii de catre Furnizor se va face prin e-mail / telefon pe adresa de corespondenta / numar de telefon furnizate de catre Beneficiar.

DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRATULUI
1. Beneficiarul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor, fara nicio penalizare si fara invocarea vreunui motiv. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum. 
2. Apeland la dreptul de denuntare unilaterala a contractului Beneficiarul va trebui sa plateasca valoarea returnarii produselor. (transportul pentru retur)
3. Furnizorul va rambursa sumele platite de Beneficiar pentru livrarea produselor fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunţarii contractului de catre Beneficiar.

OBLIGATIILE FURNIZORULUI
1. Sa livreze produsele în ambalajele originale ale producatorului sau in ambalajele specifice importatorului, sigilate si fara deteriorari.
2. Sa livreze produsele comandate de Beneficiar in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea comenzii;
3. Sa returneze sumele platite de Beneficiar in situatia denuntarii unilaterale de catre acesta a contractului;
4. Sa informeze Beneficiarul in situatia intarzierii sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial.
5. In situatia in care Beneficiarul denunta contractul in baza prevederilor, renuntand la comanda sa, Furnizorul este obligat sa nu mai livreze produsele .
6. Consumatorul poate sa-si prezinte reclamatiile pe mail la comenzi@kituridelant.ro

OBLIGATIILE BENEFICIARULUI
1. Se obliga sa ia la cunostinta de prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale magazinului online kituridelant.ro si recunoaste ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit semnarea acestui contract.
2. Se obliga sa plateasca valoarea contractului (valoare produse si valoare livrare) la primirea produselor sau in avans integral prin ordin de plata in contul Furnizorului.

PREVEDERI FINALE
1. Contractul are la baza prevederilor Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata si modificata prin Legea nr. 51 din 21.01.2003
2. Acest contract a fost intocmit in baza comenzii Consumatorului.

S.C. PRO RASTABAN SRL
CUI: 17663806
Nr. Reg. Com:  J10/700/2005 
Telefon:  0769.805.140
E-mail:  comenzi@kituridelant.ro
 
 

Telefon ANPC (gratuit in Telekom)

PROTECTIA CONSUMATORILOR

0800.080.999

 

 

Website detinut de S.C. PRO RASTABAN S.R.L., C.U.I. 17663806, Nr. ord.: J10/700/2005. ANPC